Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

17. 10. 2020. 18:52 >> 18:52
1

AKCIJA GLAVNOG GRADA

"Kesa je više previše": Ceger umjesto plastike

U okviru akcije "Kesa je više previše" predstavnici gradskog preduzeća "Tržnice i pijace" danas su na pijaci na Pobrežju i u tržnim centrima “Bazar” i “Forum” građanima dijelili cegere u zamjenu za dvije plastične kese.

Kako je saopšteno iz PG biroa, ova akcija je nastavak aktivnosti koje Glavni grada Podgorica, zajedno sa gradskim preduzećima i službama, kontinuirano sporvodi s ciljem očuvanja i unapređenja stanja u oblasti životne sredine.

"U skladu sa tom praksom, namjera Glavnog grada je da kontinuirano podstičemo naše sugrađane da naprave prvi, veliki korak, koji će u krajnjem imati za cilj podizanje svijesti o štetnom uticaju plastičnih kesa, kao i promjeni navika i ponašanja potrošača. Vjerujemo da ćemo akcijama koje smo realizovali do sada, kao i onima koje predstoje konstantno doprinositi ostvarenju tog zajedničkog cilja", navodi se u saopštenju Glavnog grada. 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније