Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

[ Autor: rtcg.me ]

09. 03. 2021. 11:42 >> 11:42

I U NAREDNOM PERIODU

Rad bazena u skladu s epidemiološkim mjerama

Nakon što je proglašena pandemija korona virusa bazen Sportskog centra Morača pauzirao je s radom dva mjeseca, da bi nakon toga nastavili po ustaljenim terminima.

Početkom godine obavljeno je generalno čišćenje i dezinfekcija objekta. Aktivnosti nesmetano funkcionišu, uz pridržavanje mjera, kako osoblja, tako i građana.

"Svakako da se mi prilagodimo svim propisanim mjerama, i naredbama. Tako smo i rad bazena prilagodili upravo tome. Bazen rad u dvije smjene. Prvi dostupan termin je već od 06:30h, u jutarnjoj smjeni, i u poslijepodnevnoj je onaj od 17 sati", rekla je Dragica Rakočević iz Sportskih objekata.

Obavezno je održavanje fizičke distance, mjerenje temperature beskontaktnim toplomjerom, kao i dezinfekcija ruku.

Bazen će raditi u predviđenim terminima, osim u slučaju donošenja novih mjera Ministarstva zdravlja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније