Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

[ I. P. ]

03. 10. 2021. 07:55 >> 07:56

PLANSKA DOKUMENTA

Dom zdravlja umjesto bivše fabrike "Radoje Dakić"

Na prostoru nekadašnje fabrike "Radoje Dakić" biće sagrađen dom zdravlja. Prvi korak ka realizaciji ovog projekta načinilo je Ministarstvo zdravlja koje je dobilo urbanističko-tehničke uslove za izradu tehničke dokumentacije.

Objekat je, kako je naznačeno u dokumentu koje potpisuje Branka Petrović iz Direktorata za planiranje i uređenje prostora u Ministarstvu ekologije, prostornog planiranja i urbanizma, planiran naurbanističkoj parceli broj 17 u zahvatu izmjena i dopuna DUP-a "Radoje Dakić".

U dokumentu je, piše Dan, naznačeno da zona za zdravstvenu zaštitu obuhvata površinu od 0,86 hektara.

Površina urbanističke parcele je 8.643 kvadrata, a bruto građevinska površina objekta 10.372 kvadrata. Dom zdravlja je maksimalne spratnosti P+2 dok planirana površina prizemlja iznosi 3.457 kvadrata.

U dokumentu je naznačeno da je na parceli gdje je planirana izgradnja doma zdravlja planirana i izgradnja trafostanice. Urbanističko-tehnički uslovi su predvidjeli gradnju minimum 104, odnosno maksimum 415 parking mjesta.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније