Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

A.J.

18. 03. 2024. 15:36 >> 15:36

bulevar prema tuzima

"Putevi" preuzeli radove kod Dekar pumpe

Gradnja kružnog toka kod Dekar pumpe na Bulevaru prema Tuzima konačno se privodi kraju, nakon što je gradsko preduzeće Putevi d.o.o preuzelo obavezu da završi radove koji kasne već mjesecima, poručeno je iz Glavnog grada.

"Nakon raskida ugovora sa firmom Tehnoput preostale radove završiće radnici Puteva, kako bi saobraćaj mogao normalno da funkcioniše. Svjesni naslijeđenih problema u brojnim projektima, među kojima se ističe gradnja bulevara Veljka Vlahovića, gradsko preduzeće Putevi d.o.o će u mjeri mogućeg i pored brojnih redovnih zadataka, biti podrška na terenu", ističu u saopštenju. 

Navedeni radovi, dodaju, izvode se na kružnom toku – Put Radomira Ivanovića – Veljka Vlahovića na Starom aerodromu i to u dijelu temeljne sanacije asfaltnog kolovoza, izrade trotoarskih površina i obilježavanju horizontalne i ugradnji vertikalne signalizacije.

Kako su kazali, vrijednost radova će iznositi oko 330,000.00 eura.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније