Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

A.J.

29. 03. 2024. 15:37 >> 15:37
1

"LOCIRAĆEMO SVAKI PROBLEM"

Dajković: Operativni timovi od juče na terenu

Operativni tim formiran po nalogu gradonačelnice Olivere Injac počeo je sa obilaskom Glavnog grada. S tim u vezi, već dva dana obilazimo područje Stare Zlatice i Zagoriča, saopštio je v.d. rukovodioca Službe za građane Vladislav Dajković.

Dajković je kazao da u narednom periodu očekuju pojačane aktivnosti nadležnih preduzeća, sekretarijata i službi u čijem domenu se nalaze najčešći problemi koje dobijaju putem prijava građana preko portala ''Građanski servis'' i drugih kanala komunikacije.

"Kroz nedeljne izvještaje koje budemo dostavljali sa terena, gradonačelnica Olivera Injac, ali i gradska uprava, biće precizno upoznati sa aktivnostima Operativnog tima, ali i sa odgovorom nadležnih institucija na te probleme. Obavještavamo građane da probleme u svojim naseljima mogu prijaviti na broj telefona 020 482 052 ili na email: operativnitim@podgorica.me", naveo je Dajković. 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније