Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

A.B. [ Portal RTCG ]

15. 04. 2024. 16:06 >> 17:37
Čitaj mi:

ZAVRŠENI RADOVI

Injac otvorila kružni tok na bulevaru prema Tuzima vrijedan 365.000 eura

Kapaciteti gradskih preduzeća biće usmjereni na već započete, ali i nove infrastrukturne projekte kako bismo u što kraćem roku sanirali kritične saobraćajne tačke u gradu, kazala je gradonačelnica Olivera Injac, koja je danas i svečano otvorila kružni tok na bulevaru prema Tuzima.

Izgradnju kružnog toka prema Tuzima koštala je 365.000 eura.

Gradonačelnica je kazala da je ponosna na cjelokupan tim koji je učestvovao u realizaciji ovog projekta i da će nakon ovoga sva preduzeća biti usmjerena na već započete i nove projekte.

 “Trenutno su svi kapaciteti u Piperima gdje već nekoliko decenija nisu renovirani i rekonstruisani putevi. Veliki posao je pred nama. Mogu da obećam građanima da je još mnogo dobrih projekata pred nama, još mnogo realizacije, posebno u narednim mjesecima i ponosna sam što svakog dana dokazujemo koliko smo sposobni i posvećeni da radimo u interesu svih naših građana”, kazala je Injac.

Iz Sekretarijata za saobraćaj su istakli da su ponosni na saradnju svih gradskih službi koje su uradile posao i prije ugovorenog roka. 

,,Da bi završili posao do kraja ostalo je još postavljanje vertikalne i horizontalne signalizacije gdje ćemo i saobraćajnim znacima ovo dovesti do krajnje tačke da je u svakom smislu bezbjedno kako planskim dokumentima tako i dokumentima koji su neophodni za regulaciju saobraćaja”, naveo je sekretar Sekretarijata za saobraćaj, Ninoslav Kaluđerović.

Izvođača za Bulevar Veljka Vlahovića tražiće preko javnog poziva

Na pitanje kada će biti završen bulvera Veljka Vlahovića na Starom aerodromu, gradonačelnica navodi da još traže rješenje.

 “Uvjerena sam da će narednih dva do tri mjeseca imati izlaz iz ove situacije. Kako stvari stoje, s obzirom da se finansira iz kapitalnog budžeta, moraće biti preko javnog poziva realizovani radovi”, kazala je Injac.

Gradonačelnica Olivera Injac obišla je danas završene radove na novoj saobraćajnici u naselju Zelenika, koje su ekipe gradskog preduzeća ,,Putevi” u kratkom roku izveli, u dužini od oko 380 metara

Riječ je o novoj saobraćajnici koja se priključuje na magistralni put M2 i predstavlja kružnu vezu od Ulice princa Mihaila Petrovića do “Ribnica commerce”.

Završeni su i radovi na izradi trotoarske površine od oko 1100 metara kvadratnih.

Vrijednost radova iznosila je oko 176.000 eura.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније