Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

03. 09. 2015. 22:20 >> 22:15
9

DF PORUČIO

"Kao u bivšim komunističkim državama"

Demokratski front (DF) predložio je građanima Ugovor o novom početku jer je, kako je saopšteno iz tog političkog saveza, zadatak prve demokratske Vlade da sanira posljedice vladavine vladajućeg režima.

Iz tog političkog saveza kazali su da je ugovor sa građanima, po svemu u skladu sa dobrim iskustvima bivših komunističkih država, kada su se građani i demokratski lideri, na ulicama Praga, Bratislave, Budimpešte, Bukurešta, Varšave i Berlina borili za slobodu i demokratiju i ukidanje totalitarnih režima.

"Zadatak prve demokratske Vlade je da sanira posljedice vladavine lopovskog režima i da omogući opstanak biološke supstance nacije", poručili su iz DF-a i dodali da su zbog toga kao dio urgentnih mjera predložili Ugovor o novom početku.

"Za spas ovog naroda DF je predložio otpis dugova za struju, vodu, komunalije, poreza na nepokretnosti, legalizaciju divlje gradnje i proširenje A liste ljekova i ukidanje participacije građana", kaže se u saopštenju.

Kako se navodi, režim Mila Đukanovića je 26 godina pljačkao Crnu Goru, osiromašio narod, privatizovao institucije, razorio tradicionalne vrijednosti i moral ovog naroda, i ogromnu većinu građana doveo na rub biološkog opstanka.

U saopštenju se kaže da danas u Crnoj Gori preko 100 hiljada punoljetnih građana, bez studenata, nema nikakav posao niti primanja i preko 30 hiljada penzionera prima penzije manje od 183 eura.

"Nacija je na koljenima i ekonomski i materijalno, i moralno i duhovno", naveli su iz DF-a.

 

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније