Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

04. 09. 2015. 13:43 >> 13:32
5

DF TVRDI

Podržalo nas desetine hiljada građana

Ponudu Demokratskog fronta (DF) o novom početku naišla je na podršku desetina hiljada građana, saopšteno je iz te političke organizacije.

 

"DF sa zadovoljstvom konstatuje da je naša ponuda o novom početku već naišla na podršku  desetina hiljada gradjana, što najbolje svjedoči o potpuno urušenom socioekonomskom ambijentu u kojem se nalazi preko 90 posto stanovništva", saopšteno je iz Demokratskog fronta.

Zato, kako ističu, i ne čudi što su "razne režimske ale i gavrani požurile da napadnu DF u paničnom strahu od promjena".

"Jedan od njih je šef kluba poslanika na čekanju, i bivši ministar Predrag Sekulić, koji je našu ponudu građanima o otpisu dugova protumačio kao dug boravak na suncu. Bezuspješno pokušavajući da bude ciničan, šef kluba poslanika na čekanju, uvrijedio je sve crnogorske građane koji su ovih nekoliko mjeseci, upravo radeći najteže poslove u ekstremnim uslovima  obezbjedjivali svojim porodicama minimum egzistencije", naveli su iz DF-a.

 

 

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније