Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

02. 05. 2013. 14:09 >> 14:27

NEĆE BITI ZASTOJA

Milošević: Poštujemo naše partnere

Politički direktor DPS-a Tarzan Milošević saopštio je da je siguran da „manji zastoj u realizaciji sporazuma, koji se odnosi na kadrovski, a ne na programski dio obaveza vladajuće koalicije, neće poremetiti temeljnu političku saradnju sa Liberalnom partijom".

 

Komentarišući pismo lidera Liberalne partije Andrije Popovića koje je uputio lideru predsjedniku DPS-a, a u kojem ga obavještava da  će ta stranka privremeno prekinuti učešće u vladajućoj koaliciji jer su istekli svi dodatni rokovi za realizaciju koalicionog Sporazuma", Milošević je rekao da su odluku o predizbornom koalicionom savezu sa LP donijeli uvjereni "da će zajedno brže dostići najvažnije političke ciljeve".

"Uz punu spremnost da dijelimo teret odgovornosti vršenja vlasti u vrlo zahtjevnoj etapi našeg demokratskog razvoja i danas smo uvjereni da sve partije koje čine parlamentarnu većinu, uključujuci i Libernalnu partiju, na indetičan ili sličan način vide prioritete državne politike, zbog čega predstvaljamo prirodnu koaliciju", rekao je Milošević.

On je podsjetio da je Demokratska partija socijalista "vrlo pouzdan partner na političkoj sceni, koja poštuje koalicione partnere i potpisane ugovore".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније