Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

25. 12. 2015. 16:20 >> 18:45
54

ĐUKANOVIĆ O NIKOLIĆU

"Neki novi ton iz Beograda"

Predsjednik Vlade Milo Đukanović kaže da je začuđen izjavom predsjednika Srbije Tomislava Nikolića, koji je saopštio da Crna Gora svjesno poništava svoju samostalnost i da se preporučuje kao država koja će sve prihvatiti da bi ušla u NATO. Nikolić je kazao i da za razliku od Crna Gore, Srbija nije država s kojom mogu da se igraju.

Đukanović je novinarima na Žabljaku kazao i da je pročitao samo preliminarni dio intervjua predsjednika Srbije Tomislava Nikolića ruskoj agenciji Sputnjik.

"Zato bih uslovno govorio na tu temu. Sve dotle dok ne budemo u prilici da zajedno pročitamo šta je zapravo predsjednik Srbije kazao. Ako je tačno to što je do sada prenešeno u medijima, ne mogu da se ne začudim i da ne primijetim da je u pitanju neki novi ton sa jedne visoke državne adrese u Beogradu prema Crnoj Gori. Ton koji se razlikuje od onih koje smo imali u komunikaciji tokom prethodnih godina", kazao je Đukanović.

On kaže i da se ne kaje što je radio na "ozdravljenju" odnosa sa Srbijom, na tome će kako poručuje, nastaviti da radi.

"Ako je tačna ta izjava Nikolića, ja bih rekao da nas bila koja izjava, ni iz Crne Gore, ni van države, ne može pokolebati", kazao je Đukanović i poručio da će Crna Gora nastaviti putem EU i NATO integracija.

 

Пратите нас на

Коментари54

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније