Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

08. 05. 2013. 08:47 >> 08:52

LP NIKŠIĆ

Mićković kandidat za predsjednika

Nikšićki odbor Liberalne partije juče je objelodanio da će na redovnoj izbornoj konferenciji te partije za novog predsjednika kandidovati šefa tog odbora, vlasnika "Mirai" grupe Branka Mićkovića, pišu Vijesti i Dan.

Vijesti pišu, pozivajući se na izvor iz vrha LP, da je "sve vidljiviji sukob između Andrije Popovića i preduzetnika, direktora hotela „Queen of Montenegro", jednog od osnivača LP Dragana Ivančevića".

Ivančević je, prema tvrdnjama izvora Vijesti", blizak Mićkoviću u LP, ali nije sigurno da li će Mićković biti zainteresovan da vodi partiju zbog toga što bi mu ostalo manje vremena da se bavi biznisom.

U saopštenju nikšićkog odbora se navodi da je potrebno kadrovsko jačanje, osvježavanje i prekomponovanje organizacione strukture LP.

"Bilo bi veoma dobro da na redovnoj izbornoj konferenciji bude što više kandidata za predsjednika partije čije bi programe delegati ocjenjivali i na osnovu toga donijeli odluku o podršci", navodi se u saopštenju.

Na posljednjem stranačkom kongresu 2009. godine, nakon što je stranka izgubila  parlamentami status, Popović je bio jedni kandidat za predsjednika. Kada je u avgustu odlučio da se priključi koaliciji "Evropska Crna Gora", Popović je zbog neaktivnosti suspendovao nikšićki odbor i na mjesto vršioca dužnosti šefa odbora postavio Mićkovića.

Komentarišući tekst objavljen u Dnevnim novinama pod naslovom „Liberali traže Popovićevu ostavku i raskid sa DPS-om“, Popović je kazao, da liberali neće dozvoliti raskol u partiji kao 2004. godine.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније