Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

15. 03. 2016. 15:18 >> 15:02

"POLITIČKO NASILJE"

DPS neće na sjednicu SO Tivat

Odbornici DPS-a u Tivtu neće prisustvovati sjednici Skupštine Opštine (SO), koju je predsjednik SO, Krsto Bošković, kako kažu, zakazao bez konsultacija s predsjednikom Opštine, Ivanom Novoselom.

To je saopštio predsjednik tivatskog odbora DPS-a, Siniša Kusovac.

"S obzirom na to da je Bošković zakazao dvije sjednice Skupštine Opštine, svega mjesec dana uoči lokalnih izbora, uz ucjene i bez dogovora sa DPS-om kao koalicionim partnerom, odbornici DPS-a svojim prisustvom na sjednici neće davati legitimitet ovakvom pravnom i političkom nasilju", naveo je Kusovac.

Koalicija DPS - SDP u Tivtu od juče više ne postoji.

Iz DPS-a su juče saopštili da, kao najsnažnija partija, neće dozvoliti bilo kakve opstrukcije u funkcionisanju sadašnje lokalne uprave.

"SDP je ovakvim ucjenjivačkim ponašanjem sama sebe eliminisala iz bilo kakve mogućnosti za učešće u budućoj lokalnoj vlasti u Tivtu, koju će sigurno, kao i do sada, predvoditi DPS", kazali su oni.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније