Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

rtcg.me

02. 05. 2016. 20:01 >> 19:52
13

STANIŠIĆ O DAMJANOVIĆU

"Lako kritikovati, treba se pokazati na djelu"

Poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Obrad Mišo Stanišić kazao je da je odbijanje Aleksandra Damjanovića iz Socijalističke narodne partije (SNP) da preuzme funkciju ministra finansija, zapravo, odbijanje odgovornosti koju sa sobom nosi ta zahtjevna funkcija. Stanišić je, za Televiziju Crne Gore, poručio da je lako kritikovati, ali da se treba pokazati na djelu.

"Pitam se samo kako bi sastavili Vladu da kojim slučajem dobiju na izborima, kada sada dobijaju četiri resora i nikako da se dogovore oko njih", prokomentarisao je Stanišić.

On je rekao da vjeruje da bi opozicija Vladu sastavljala duže nego što bi joj trajao mandat.

"Željno sam očekivao da vidim novog ministra finansija, koji sebe predstavlja vrlim ekonomistom, kako bi obezbijedio sredstva u Budžetu Crne Gore za penzije majkama sa troje ili više djece, iako se hvali da je to njegov, i Zakon njegove partije", kazao je Stanišić.

"Ali je on prije odustao nego što prihvatio funkciju ministra. Odgovorno, nema šta. Ipak da sačekamo srijedu, 4. maj, kad Parlamentu treba da se predoči rekonstrukcija nove Vlade", dodao je Stanišić u razgovoru za TVCG.

Пратите нас на

Коментари13

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније