Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila R.B.

12. 06. 2016. 10:50 >> 10:32
17

UKIDA SE

H.Novi 23 dana imao Park nezavisnosti!?!

Gradski park u Herceg Novom 21. maja, dobio je deset novih sadnica maslina, ali i naziv Park nezavisnosti. Taj događaj bio je najavljen u zvaničnom programu Opštine Herceg Novi, povodom 10 godina nezavisnosti i 1000 godina državnosti Crne Gore. Prije nekoliko dana u parku je osvanulo rješenje Službe komunalne policije Opštine Herceg Novi. Njime se nalaže uklanjanje sve tri table sa imenom parka.

“Nalaže se NN licu da u roku od jednog dana od prijema rješenja, ukloni tri table koje su bez odobrenja Opštine Herceg Novi postavljene u parku u Njegoševoj ulici, u blizini  Pošte Crne Gore. Za izvršenje rješenja nadležno je NN lice“, prenosi danas Radio Jadran.

U obrazloženju piše da je “komunalni inspektor Opštine Herceg Novi, 5. juna izvršio inspekcijski nadzor i tom prilikom utvrdio „da su u parku koji se nalazi u Njegoševoj ulici, u blizini zgrade Pošte postavljene tri table bez odobrenja nadležnog organa Opštine Herceg Novi“. Na kraju je pečat komunalne policije i potpis komunalnog inspektora.

Podsjetimo, 21. maja je objavljeno: "Za desetogodišnjicu obnove nezavisnosti u Novom, prvi put od 21. maja 2006., grad se obukao u boje crnogorske zastave. Prvi put ona se zavijorila i na svim opštinskim javnim ustanovama, agencijama… Prvi put Opština je osmislila zvaničan program proslave". Pa i ovoga: "Na proslavu su došli oni koji su htjeli i mogli, primjetno najviše simpatizeri i članovi DPS-a, njihovi funkcioneri u izvršnoj vlasti i javnom sektoru. Nikog iz Izbora, nikog iz opozicionih partija, malo medija, čak i onih koji su na jaslama opštinskog budžeta".

 

Пратите нас на

Коментари17

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније