Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Pobjeda; Objava: I. P. ]

29. 07. 2016. 08:02 >> 07:50
13

DEMOKRATSKA CG

Bečić samostalno na izbore

Predsjednik Demokratske Crne Gore, Aleksa Bečić, saopštio je da će njegova stranka na parlamentarnim izborima 16. oktobra definitivno nastupiti samostalno.

Bečić je rekao da Demokrate polažu račune samo članovima i simpatizerima, a ne formalnim i neformalnim centrima moći u Crnoj Gori i van nje.

"Mislimo svojom glavom, tako da će partijom upravljati isključivo njeni članovi i njeni organi. Od tog principa nećemo odstupiti. Dao sam riječ, a vi provjerite da li će tako i biti", kazao je Bečić za Pobjedu.

Na pitanje da li izlazak opozicije u pet, šest kolona rapidno smanjuje njene šanse da ugrozi DPS na predstojećim izborima on je odgovorio: "Mnogi izborni procesi u prethodnom periodu su pokazali da suština uspjeha opizicije nije u načinu nastupa, kako to neki često u oskudnoj snazi žele predstaviti. Uspjeh opozicije zavisi od toga da li se uvažavamo, poštujemo, dogovaramo, iskreno sarađujemo i težimo ostvarenju zajedničkog cilja. Samostalan nastup, sam po sebi, ima mnogo prednosti iz ugla stvaranja nove vrijednosti i poraza vlasti, posebno kada govorimo o subjektima koji su novi, mladi, čisti, nekompromitovani, infrastrukturno jaki, progresivni, moderni i građanski nastrojeni, kakav je slučaj sa Demokratama".

Пратите нас на

Коментари13

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније