Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Mina [ Objavila R.B. ]

01. 08. 2016. 20:10 >> 19:56

PAJOVIĆ PORUČIO

Šansa za Golubovce u poljoprivredi i turizmu

Velika šansa za Opštinu Golubovci je u poljoprivredi i turizmu, s obzirom na zaštićenu prirodnu zonu Nacionalni park Skadarsko jezero, kazao je predsjednik Skupštine, Darko Pajović i poručio da se ne smije dozvoliti devastacija tih područja. 


Pajović se danas sastao sa predsjednikom Opštine u okviru Glavnog grada – Golubovci, Dušanom Radonjićem i predsjednikom Skupštine Opštine Golubovci, Milenkom Maršem, u cilju upoznavanja sa dosadašnjim aktivnostima Opštine, kao i realizacije Sporazuma o saradnji Skupštine i Zajednice opština.


„Cilj Sporazuma o saradnji Skupštine i Zajednice opština je bolja efikasnost i lokalnih, i državnog parlamenta, uz veliku odgovornost svih. Zbog toga kao čelni čovjek Skupštine, želim da se upoznam sa problemima sa kojima se suočavaju građani u lokalnim zajednicama, kako bi došli do najboljih zakonskih rješenja. Državne institucije moraju biti otvorene za građane“, poručio je Pajović.


Kako je saopšteno iz njegovog kabineta, on je istakao da je velika šansa za Golubovce u poljoprivredi ali i turizmu, s obzirom na zaštićenu prirodnu zonu Nacionalni park Skadarsko jezero. 

„Kao neko ko izuzetno cijeni značaj zaštite prirode, biljnog i životinjskog svijeta, vjerujem da imamo zajednički jasan signal i poruku, a to je da se ne smije dozvoliti devastacija ovih područja, jer je to veliko bogatstvo Crne Gore“, kazao je Pajović.


U saopštenju se kaže da je Radonjić istakao zahvalnost zbog usvojenih pravnih akata, među kojima je izdvojio zakone o komunalnim djelatnostima, o lokalnoj samoupravi i o legalizaciji neformalnih objekata koji se kako naglašava godinama nalaze u skupštinskim fiokama.

Kako se navodi, Pajović je, u okviru posjete Golubovcima, posjetio jednog od najvećih poljopivrednih proizvođača u Zeti.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније