Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: P.R.

29. 08. 2016. 16:24 >> 17:25
4

KRIVOKAPIĆ U PLJEVLJIMA

Crnoj Gori potrebno jedinstvo

Stanje u kome se Crna Gora nalazi traži Vladu državnog jedinstva koja će okupiti sve sposobne ljude i političke subjekte, kako bi se zaustavilo propadanje, stabilizovala država, uhvatio dah za novo zaduženje koje nas očekuje kako bi pokrili postojeće kredite, ocijenio je predsjednik Socijaldemokratske partije (SDP) Ranko Krivokapić.

Krivokapić je boraveći u Pljevljima naglasio da je neizbježno da se poslije izbora mora napraviti Vlada državnog jedinstva.

"Stanje u kome se Crna Gora nalazi, traži Vladu državnog jedinstva koja će okupiti sve sposobne ljude i političke subjekte da zaustavimo propadanje, stabilizujemo državu, uhvatimo daha za novo zaduženje koje nas očekuje kako bi pokrili postojeće kredite", kazao je Krivokapić.

Predsjednik SDP-a je dodao da ta Vlada mora zadržati ustavni kurs građanske države i evroatlanskih integracija i da je ona budućnost Crne Gore u kojoj će biti mjesta za sve one koji nemaju problema sa zakonom.

Na pitanje o ugovoru sa kompanijom A2A, Krivokapić je istakao da je taj ugovor dokaz teškog otimanja od ove države.

"Poništiti ugovor u vašu korist, a onda sklopiti ugovor na vašu štetu, a da istovremeno onaj kome ste dali da upravlja (A2A) nije ispunio uslove da bi upravljao. I više nemam dilemu koju sam imao prije dvije godine da li je to neznanje ili korupcija. U pitanju je oboje – korupcija jer je evidentna i dobija sudski epilog, a neznanje zato će ih pravda stići", zaključio je Krivokapić.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније