Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.M.Lj.

30. 09. 2016. 14:00 >> 13:39
1

SASTANAK U VLADI

Vujović upoznao Orava sa zloupotrebama

Potpredsjednik Vlade Crne Gore Milorad Vujović primio je danas šefa Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori Aiva Orava koga je upoznao sa radom Vlade izbornog povjerenja i sa utvrđenim zloupotrebama javnih resursa.

 

“Vujović je Orava upoznao sa radom Vlade izbornog povjerenja u prethodna četiri mjeseca i dao mu na uvid Izvještaj o radu potpredsjednika 40. Vlade za period od 19. maja do 12. septembra. 2016. Godine”, navodi se u saopštenju Vujovićevog kabineta u kom se dodaje:

“Vujović je Orava upoznao i sa utvrđenim zloupotrebama javnih resursa i neblagovremenim dostavljanjem traženih podataka.”

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније