Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

16. 10. 2016. 16:27 >> 00:25
11

DANILOVIĆ APELUJE

Građani, rezultate čekajte kući

Ministarstvo unutrašnjih poslova još nema zvaničnih informacija iz Uprave policije o hapšenju 20 državljana Srbije. Upućen je apel građanima da rezultate izbora čekaju kući i da ne izlaze, kako bi, eventualno, proslavljali te rezultate.

U MUP-u tvrde da nemaju informacija od Uprave policije o aktuelnom hapšenju, te da će insistirati da te informacije i dobiju.

Na vanrednoj konferenciji za medije, iz MUP-a su kazali da imaju nezvanične informacije, ali da ih neće saopštiti dok ne dobiju zvanične informacije od nadležnih državnih organa.

Sve građane i učesnike izbora, iz MUP-a su zamolili da večerašnje rezultate glasanja dočekaju kući, da ne izlaze da slave na ulicama, te da će za to biti prilike narednih dana.

Ministar unutrašnjih poslova, Goran Danilović, kazao je da je zatražio sastanak sa direktorom Uprave policije, Slavkom Stojanovićem, ali da do sastanka neće doći.

"Kao ministar od Uprave policije nijesam dobio nijednu informaciju. U 15 sati sam tražio sastanak sa Stojanovićem, ali dobio sam informaciju da je na terenu i da nema vremena", kazao je Danilović.

Crnogorsko Specijalno državno tuzilaštvo saopštilo je da je "plan kriminalne organizacije" koju čini 20 državljana Srbije osumnjičenih za terorizam, "bio lišavanje slobode premijera Crne Gore" Mila Đukanovića nakon završetka današnjih parlamentarnih izbora.

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније