Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: D.Ž. ]

16. 10. 2016. 16:39 >> 02:02

POLICIJA DEMANTUJE

U Rožajama nije bilo masovnih tuča

Uprava policije demantovala je informacije Centra za monitoring (CEMI) da je na biračkim mjestima u Rožajama bilo masovnih tuča.

“Netačna su saznanja plasirana u medijima da je došlo do više masovnih tuča na biračkim mjestima u Rožajama. U Rožajama je sve za sada mirno. Desilo se jedino jedno narušavanje javnog reda i mira kada je A.D. iz Rožaja, ispred glasačkog mjesta OŠ '25. maj' u Rožajama, uputio uvrjedljive riječi predsjedniku Opštinskog odbora DPS-a, B.K. iz Rožaja. Službenici Odjeljenja bezbjednosti Rožaje su o događaju upoznali državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Rožajama koji se izjasnio da nema elemenata bića krivičnog djela čije se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti, već da se radi o prekršaju”, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Protiv A.D. će, kako navode, u redovnom postupku, Sudu za prekršaje biti podnijeta prekršajna prijava zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru – drsko ponašanje.

“Službenici CB Bijelo Polje su danas putem telefona zaprimili prijavu P.S. iz Bijelog Polja, predsjednika izbornog štaba glasačkog mjesta br. 28. koje se nalazi u naselju Nedakusi, a koji je prijavio da je M.Lj. pokušao da nasilno, sa kamerom, uđe u prostorije gdje se nalazi štab DPS-a. Od M.Lj. iz Bijelog Polja je uzeta izjava u prostorijama CB Bijelo Polje o kojoj je upoznat nadležni tužilac koji će se izjasniti o događaju. Službenici Uprave policije će postupiti po svakoj prijavi, a shodno svojim nadležnostima, i upoznati nadležne tužioce o prijavljenim događajima, kao i postupiti po nalogu tužilaca u tim slučajevima”, navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније