Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila R.B.

30. 10. 2016. 18:32 >> 18:10
6

ODGOVOR DPS-A

"DF opet prosipa laži i gluposti"

Iz Demokratskog fronta su, oglašavajući se povodom odluke Državne izborne komisije o proglašenju konačnih izbornih rezultata, ponovo prosuli gomilu laži i gluposti, bježeći od ključne teme u ovom trenutku za crnogorsko društvo: ko stoji iza kriminalne grupe koja je ubačena da terorističkim akcijama u noći nakon izbora zavije Crnu Goru u crno, ko su nalogodavci, a ko njihovi politički sateliti u Crnoj Gori, sa zadatkom da nakon krvoprolića nasilno preuzmu vlast, konstatovali su u Demokratskoj partiji socijalista.

Predsjedništvo DF je, analizirajući, kako su naveli, skandalozna dešavanja na sjedinici DIK-a, ocijenilo: "U panici od suočavanja sa činjenicom da je većinska volja političkih partija, podnosilaca lista na izborima 16. oktobra takva da DPS sa svojim tradicionalnim satelitima i strankoidima koje je osnovao ANB, nema većinu, DPS je pribjegao dobro poznatim metodama - ucjeni i korupciji".

U DPS-u, kako navode, razumiju panična ponašanja DF-a, poput sinoćnjeg performansa ispred sjedišta DIK-a, kao i nesuvisla saopštenja u kojima nastoje da, zamjenom teza, skrenu pažnju javnosti sa njihove sramne uloge u nasrtaju na državu Crnu Goru. 

DPS poručuje da je DF izbore izgubio, novac od inostranih finansijera su potrošili, za vratom su im institucije pravne države. Kažu kako birači napuštaju DF, a da se ništa od onoga što su planirali nije desilo, na sreću Crne Gore. Kažu, treba sve te poraze opravdati i pred mentorima i pred javnošću, a argumenata nema. 

"Zato se u prvi plan uvijek istura Nebojša Medojević, jer jedino taj beskrupulozni mentalni sklop može da iznese toliku količinu laži i uvreda, a da se ne zastidi. I umjesto da DF konačno objasni odakle ovom njihovom pajacu 100.000 dolara keša, oni mu još dozvoljavaju da se pojavljuje u javnosti i nije ih sramota zbog toga. Za to vrijeme, Andrija Mandić se vjerovatno povukao na rezervni položaj, kao i uvijek kada je potrebno spašavati sebe", poručuju iz DPS-a. 

Kako kažu, od odgovornih političara bi bilo očekivano da prihvate još jedan izborni poraz, preispitaju svoju ulogu u njemu i odgovorno se odnesu prema svojim partijama. 

"S obzirom na to da u DF-u sjede politički diletanti, manipulatori, šverceri deviza, kamataši i plaćenici, od njih se može očekivati samo da nastave sa lažima", predviđaju u DPS-u. 

Iz te partije poručuju da će sve što govore iz DF-a, morati da sačeka rezultate istrage koju vodi Glavni specijalni tužilac (isti onaj koga pozivaju da preispituje izbornu volju građana), povodom hapšenja terorističke grupe čiji je zadatak bio izazivanje haosa u Crnoj Gori u izbornoj noći. 

"Tada će pravna država dati puni odgovor i znaće se ko će se sve obresti u Spužu, koji tako rado i olako pominju", zaključuju u DPS-u.

 

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније