Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Politika, Objavio: I. P. ]

27. 11. 2016. 13:07 >> 12:44
36

ČEPURIN PORUČIO

Zna se ko priprema državne udare

Ambasador Rusije u Srbiji, Aleksandar Čepurin, kazao je da nije isključeno da su optužbe Crne Gore da Moskva stoji iza pokušaja državnog udara prebacivanje odgovornosti za svoje grijehe.

 

On je, u intervjuu beogradskoj Politici, rekao da je "svima odlično poznato ko se decenijama bavi pripremom državnih udara i 'obojenih' revolucija, pokušavajući pri tome da demonizuje Rusiju".

"Izgleda da su se sada pojavili njihovi učenici", rekao je Čepurin.

On je naveo i da je pres služba ruskog predsjednika izjavila da Rusija "odlučno negira mogućnost zvaničnog povezivanja sa bilo kakvim pokušajima organizacije bilo kakvih protivpravnih akcija", prenosi B92. 

"Što se tiče navodno deportovanih ruskih državljana od strane Srbije, nama o tome ništa nije poznato. Nikakva zvanična obavještenja o tome nismo dobijali", zaključio je Čepurin.

Пратите нас на

Коментари36

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније