Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

27. 12. 2016. 12:24 >> 12:01
4

CDU

Ivančević kandidat za predsjednika

Dragan Ivančević najavio je da će se kandidovati za predsjednika Crnogorske demokratske unije (Cdu) na Kongresu te stranke koji će se održati 28. januara na Cetinju.

 

Ivančević je kazao da deset godina nakon obnove nezavisnosti Crnoj Gori najviše nedostaje patriotsko političko djelovanje, jer je, kako je dodao, ona raspolućena između nacionalističkog i kvazipatriotskog djelovanja najznačajnijih političkih snaga u državi.

„Upravo zbog toga, naša partija će na svom Kongresu koji će se održati 28. januara na Cetinju usvojiti rezoluciju o budućnosti Crne Gore koja će trasirati našu jasnu patriotsku platformu koja nedostaje Crnoj Gori i svim građanima koji je osjećaju svojom državom“, naveo je on.

U Cdu su uvjereni da će njihovo patriotsko političko djelovanje razobličiti suštinu i pogubnost nacionalističkih i kvazipatriotskih političkih struktura koje već dugo nanose nemjerljivu štetu Crnoj Gori, držeći je zarobljenom u permanentnoj krizi.

„Na takvoj političkoj platformi kandidovaću se za predsjednika naše partije, uvjeren da Crnoj Gori nakon obnove nezavisnosti nudimo najznačajniji politički projekat koji će u centru svog političkog djelovanja imati posvećenost državi Crnoj Gori i svim njenim dobrima. Uvjeren sam da ćemo zavrijediti ozbiljnu pažnju svih građana koji vole svoju zemlju i željeli bi je vidjeti mnogo boljom, uređenijom i bogatijom, nego što je to danas“, poručio je Ivančević.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније