Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

27. 12. 2016. 20:37 >> 20:32

MARKOVIĆ ZAKAZAO

Sjednica SO Budva u četvrtak i petak

Predsjednik Skupštine opštine Budva Veselin Marković zakazao je, shodno zakonskim ovlašćenjima, dvije sjednice SO Budva.

Prva sjednica biće održana u četvrtak, a na njoj će biti konstituisani skupštinski odbori i izabran novi predsjednik Opštine. U petak, 30. decembra biće održana druga sjednica na kojoj će, osim rebalansa budžeta za ovu godinu, biti razmatran i Prijedlog odluke o privremenom finansiranju Opštine Budva za period od 1. januara do 31. marta 2017. godine.

"Ova odluka se mora donijeti do 31. decembra tekuće za narednu godinu, s obzirom da nije usvojen budžet Opštine za 2017. Na taj način se omogućava nesmetano funkcionisanje lokalne uprave do usvajanja opštinskog budžeta", saopštio je Marković i dodao da se na taj način sprječava mogućnost da, zbog nedonošenja ove odluke, Vlada Crne Gore uvede privremene mjere.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније