Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: B.V.

15. 02. 2017. 15:14 >> 14:49
10

OTPUTOVAO ZA BERLIN

Medojević traži reakciju Njemačke i EU

Član Predsjedništva Demokratskog fronta Nebojša Medojević danas je hitno otputovao za Berlin, gdje će, kako je saopšteno iz tog saveza, u narednim danim njegovim kolegama predstaviti dramatičnu političku situaciju u Crnoj Gori.

 

U Frontu smatraju da je takvu situaciju izazvao lider DPS-a Milo Đukanović koji, kako navode, ima namjeru da zloupotrebom kontrolisanog tužilaštva , policije i sudova eliminiše DF kao najjaču opozicionu grupaciju.

“Medojević će u komunikaciji sa svojim kolegama tražiti hitnu reakciju Njemačke i EU na otvoreno uvođenje diktature i suspendovanje Ustava i zakona od strane Đukanovića i Katnića. On će zatražiti konkretnu akciju i solidarnost sa Demokratskim Frontom čije lidere hapse bez ikakvih dokaza, samo na osnovu usmenih naredbi privatnog lica koje nema nikakvu državnu funkciju”, navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније