Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila R.B.

23. 02. 2017. 20:07 >> 20:07
20

NIKOLIĆ MOSKVI

Ko je dao lažni pasoš Šišmakovu?

Moskva bi trebalo da odgovori na nekoliko pitanja, pri čemu se kao prvo postavlja ko je i sa kojom namjerom izdao lažna dokumenta ruskom državljaninu Eduardu Šišmakovu, kaže predsjednik skupštinskog Odbora za međunarodne odnose Andrija Nikolić.

"Drugo pitanje je zašto mu je identitet promijenjen neposredno pred dolazak u Srbiju, gdje mu se prema optužnici stavlja na teret da je pripremao teroristički akt protiv Crne Gore i kovao zavjeru za ubistvo tadašnjeg premijera Mila Đukanovića", smatra Nikolić.

Nikolić je, u izjavi za Pink M, kao treće, posebno važno, postavio pitanje "pod kojim okolnostima su ta lica, Šišmakov i njegov saradnik Popov napustili Srbiju, da li se to može vezati za posjetu koordinatora svih bezbjednosnih službi Rusije Petruševa Beogradu, koja se dogodila samo desetak dana nakon izbora".

Ako je to, ističe Nikolić, na liniji dobrih viševjekovnih odnosa Crne Gore i Rusije, onda bi bilo za očekivati da pomognu u rasvjetljavanju ovih pitanja. 

Пратите нас на

Коментари20

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније