Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

13. 06. 2013. 14:55 >> 19:20
2

REAKCIJA

DPS: Lekić bi platu, a da ne vidi Skupštinu

Za lidera Demokratskog fronta Miodraga Lekića i njegove partijske kolege mnogo je lakše, da primaju platu, a da ne ulaze u poslaničke klupe, navodi se u reagovanju Demokratske partije socijalista.

Lekić je u intervjuu za Dan kazao da su mogući novi protesti, ako DPS bude sabotirala rad Anketnog odbora o aferi "Snimak".


Lider Demokratskog fronta Miodrag Lekić izjavama da je pobijedio na izborima, hoće manjinu na silu da proglasi većinom, navodi se u reagovanju Demokratske partije socijalista.

Poslanik DPS-a Branko Čavor, kaže da su regularnost izbornog procesa pohvalile renomirane međunarodne organizacije, a cijeli demokratski svijet je čestitao Vujanoviću na pobjedi.

On negira i Lekićeve navode da svečani čin proglašenja predsjednika Crne Gore nije bio regularan.

„Legalitet samog postupka potvrdio je predsjednik Parlamenta (Ranko Krivokapić) koji je predsjedavao svečanom sjednicom i koji je u stanju da pravi razliku između političkih neslaganja i pravnih procedura, za razliku od Lekića“, navodi Čavor u reagovanju.

On kaže i da je DPS prva inicirala promjene ustava u dijelu pravosuđa, ali su kako dodaje naišli na uslovljavanja opozicije za promjenu indetiteta Crne Gore, što nijesu dozvolili.

Čavor kaže i da je za Lekića i DF mnogo lakše na na ulici rješavaju probleme umjesto u državnim institucijama.

„Za njega i njegove je to mnogo lakše, da primaju platu, a da ne ulaze u poslaničke klupe. Tako to biva kada neko političku ideologiju podređuje životnom komoditetu. Dok se "nezavisni" kandidat ne vrati iz Rima za vjerovatno će "nezavisni" mediji lažirati, kao i do sada, da je on u Crnoj Gori“, zaključio je Čavor.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније