Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

13. 03. 2017. 12:06 >> 11:41

VUKOTIĆ ZADOVOLJAN

Sačuvana istinska socijaldemokratska ideja

Socijaldemokrate su izuzetno zadovoljne postignutim rezultatom u Nikšiću, jer su samo za par mjeseci od parlamentarnih izbora osvojili tri puta veću podršku, što, kako je saopšteno iz te partije, potvrđuje da je istinska socijaldemokratska ideja sačuvana i trajno utemeljena.

Izlaznost na jučerašnjim izborima u Nikšiću je bila 45 odsto, a Socijaldemokrate su dobile oko 2.300 glasova.

"Prvo da se zahvalimo svim Nikšićanima i Nikšićankama koji su ovolikom izlaznošću položili još jedan ispit demokratske zrelosti i odgovornosti prema svom gradu. Jučerašnji dan je bio po mnogo čemu specifičan, ali već od danas kreće veliki i naporni rad svih nas zajedno bez obzira na političke i druge razlike da Nikšić učinimo boljim i kvalitetnijim mjestom za život", kazao je nosilac liste SD Nikšića, Spasoje Vukotić.

On je poručio da ih rezultat u Nikšiću dodatno obavezuje da na pravim socijaldemokratakim vrijednostima jos jače istrajaju i u narednom periodu.

"Posebnu i ogromnu zahvalnost dugujemo Nikšićankama i Nikšićanima koji su nas juče olovkom podržali, njih preko 2300, i ukazali nam izuzetno povjerenje koje nas obavezuje da ga ogromnim trudom i radom opravdamo. Oni nam daju neizmjernu snagu da nastavimo našu misiju koja traje već 26 godina i za koju znamo da predstavlja srž demokratske i prosperitne Crne Gore", naveo je Vukotić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније