Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila R.B.

22. 04. 2017. 17:16 >> 16:50
1

KOALICIJA "VAZDA"

HN: Akcija "Vazda vam cvjetalo“

Koalicija SDP URA - VAZDA danas je na više lokacija u Herceg Novom, od Bijele do Igala, održala akciju pod nazivom „Vazda vam cvjetalo“. Mladi i žene koalicije su građanima podijelili 560 sadnica sezonskog cvijeća sa porukom "Vazda nikne ono što posijete. Mislite o tome 7. maja“.

Kako saopštavaju iz koalicije, akciji su, pored nosioca liste Dragana Šimraka i kandidata za odbornike, prisustvovali i predsjednik GP URA Dritan Abazović i poslanica SDP-a Draginja Vuksanović. 

Abazović je podsjetio da su SDP i URA jedine partije koje nijesu učestvovale u lokalnoj vlasti i da imaju znanja da „ruinirani Novi učine kakav je nekada bio, mediteranskim gradom zaposlenih i zadovoljnih ljudi. 

Vuksanovićeva je obećala borbu za zaštitu državnih resursa, posebno Instituta Simo Milošević i poručila Novljanima da se „7. maja naljute na one koji su im uništili grad, kako ne bi bili ljuti na sebe naredne četiri godine“. Milica Berberović, kanditatkinja za odbornicu i ing. hortikulture, koja brine o novskim parkovima istakla je da koalicija SDP URA – VAZDA umije „Novi učiniti ljepšim i vratiti mu stari sjaj“.

Glavna poruka akcije, tokom koje su građanima dijeljene sadnice sezonskog cvijeća, bila je da ukaže Novljanima da uvijek nikne ono što se posije, i da razmisle o tome do 7. maja, kada se održavaju lokalni izbori u Herceg Novom.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније