Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

25. 04. 2017. 21:21 >> 20:54
8

DPS PORUČIO

"Miliću legitimna samo skupštinska kasa"

Iako je ustvrdio da se „neće spuštati na taj nivo da odgovara DPS-u“, Srđa Milić se ipak „spustio“ i napisao poopširan rad, ne bi li se opravdao za laži koje je ranije izrekao, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista (DPS).

"Očekujemo da to učini još jednom, jer je to mjera njegovog političarenja", navodi se u reagovanju DPS na saopštenje predsjednika SNP-a.

Milić je Skupštinu zakazanu za 28. april na Cetinju uporedio sa onom iz 12. jula 1941, koju su zakazali Macolini i 'crnogorski federalisti'.

"Miliću bi vjerovatno bilo mnogo lakše da podnese neki drugi datum i neku drugu Skupštinu, ma šta ona odlučila. Recimo Podgoričku, prvog decembra naredne godine, da adekvatno obilježi stogodišnjicu onoga što čini matricu politike Milića i svih ostalih milića. Razumljiv je i njegov očajnički pokušaj da se nekako vrati u središte crnogorske političke scene, pa makar i ovakvim sramnim poređenjima i izjavama, nakon debakla koji je sam sebi i svojoj partiji priredio u oktobru prošle godine", kazali su iz DPS-a.

Iz te partije su poručili da Miliću niko nije kriv za takvo srozavanje SNP-a, do on sam.

"Iščuđava se otkud DPS zna "da će biti jos napuštanja" u njegovoj partiji. Izgleda samo on ne zna ono što sva Crna Gora zna. Istina, mi nijesmo tako rekli, ali Milić zna čega se pribojava", naveli su iz DPS-a.

Što se legitimiteta crnogorske Skupštine tiče, iz DPS su kazali da je za Milića očigledno jedino legitimna skupštinska kasa, iz koje uredno prima platu svakog prvog u mjesecu.

"Srđan Milić bi zbog laži koje izriče morao da pokaže dokument u kome je, kako tvrdi, „Tužilaštvo definisalo DPS kao organizovanu kriminalnu grupu“. Pošto takav dokument ne postoji, niti može postojati, Milić bi makar morao da uputi izvinjenje svim čestitim ljudima u Crnoj Gori. Ali,od takvih se ni to ne očekuje", zaključije se u saopštenju DPS-a.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније