Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

27. 05. 2017. 18:17 >> 17:50
1

MEDOJEVIĆ PORUČIO

"DF ima plan reforme Mojkovca i CG"

DF ima detaljan plan politickih i ekonomskih reformi koje se moraju sprovesti da bi i Mojkovac i Crna Gora krenuli putem ekonomskog, politickog i moralnog oporavka, kazao je lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević tokom posjete toj opštini.

Kako je saopšteno iz PzP-a Medojevic je pozdravio nove clanove Mreže mladih te partije i uručio 26 članskih karata.

"Uprkos progonu i teroru koje u posljednjem periodu PzP i DF trpe od strane režima, raduje činjenica da veliki broj mladih ljudi prepoznaje u nama jedinu alternativu koja moze srušiti višedecenijski režim i obezbijediti za mlade ljude bolje uslove za život u svom gradu", rekao je Medojević.

On je istakao da je Crna Gora "pred bankrotom, posvađana, razorenih institucija, privatna država, koja mladima garantuje samo kriminal i korupciju i siromaštvo i zbog toga se mladi danas masovno iseljavaju". 

"Meni je drago što su mladi Mojkovca danas prepoznali sve laži koje im je DPS plasirao na zadnjim lokalnim izborima, i da pokazuju spremnost da se u što većem broju uključe u aktivnosti i kampanju DF-a, kako bi Mojkovac postao jos jedan oslobođeni grad", istakao je Medojević.

Predsjednik Mreže mladih PzP-a Nikola Bajčetić upoznao je nove mlade clanove o budućim aktivnostima Pokret.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније