Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: P.R.

08. 07. 2017. 14:39 >> 14:10
3

MEDOJEVIĆ U TUZIMA

"Anton Siništaj danas podržao mene"

Crna Gora još čeka prvu vlast koja neće progoniti, hapsiti i ubijati ljude samo zbog toga sto drugačije misle, kazao je predsjednik Pokreta za Promjene (PzP), Nebojša Medojević.

Kako navode iz PzP-a, Medojević je danas boravio u Tuzima, u posjeti Antona Siništaja, koji je, kako navode, bio politički prognanik od strane režima Mila Đukanovića 2006. u akciji "Orlov let".

Medojević je na svom fejsbuk nalogu napisao da je Siništaj, kojeg je aktuelni režim, zajedno sa njegovim ocem i grupom opozicionih Albanaca, pretukao i mučio u akciji "Orlov let" 2006, dočekao danas u Tuzima i dao mu podršku.

"Ja sam 2006. bio jedini političar u Crnoj Gori koji im je dao podršku i protestvovao protiv zvjerskog mučenja u politički montiranom procesu. Cilj akcije 'Orlov let' koja je izvedena jedan dan prije izbora, je bio da se spriječi dobijanje jednog opozicionih mandata u Malesiji i pad režima Đukanovića. To je bio, takođe, lažni državni udar, koji je režim iskoristio da disciplinuje Albance da podržavaju lopovski DPS i da spriječe gubitak vlasti", izjavio je Medojević i dodao:

"Anton Siništaj se sjetio moje podrške kada je on bio predmet političkog progona 2006. i danas je on podržao mene. Crna Gora još čeka prvu vlast koja neće progoniti, hapsiti i ubijati ljude samo zbog toga sto drugačije misle."

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније