Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

27. 06. 2013. 09:17 >> 11:26
4

MJERE ŠTEDNJE

Bez proslave 13. jula u ambasadama

Ministarstvo vanjskih poslova i evropskih integracija odlučilo je da ove godine ne finansira proslavu 13. jula -Dana državnosti u crnogorskim ambasadama.

Portparol resornog ministarstva Gordana Jovanović potvrdila je tu informaciju za radio Antena M i pojasnila da su takvu odluku donijeli zbog ekonomske krize.

"MVPEI imajući u vidu aktuelnu politiku smanjenja javne potrošnje, prilikom pripreme budžeta za 2013. godinu nijesu predviđena sredstva za proslavu Dana državnosti u našim diplomatsko-konzularnim predstavništvima. Mi smo ih ohrabrili da u saradnji sa našim kompanijama u zemljama prijema, organizuju proslave. Prošle godine je za ovu namjenu predviđeno 3.500 eura", kazala je Jovanović.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније