Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

29. 10. 2017. 12:35 >> 12:06

DRAGOJEVIĆ SAOPŠTIO

"Proširiti i put preko Martinića do DG"

Predsjednik danilovgradskog SDP-a Dražen Dragojević kazao je da ga raduje odluka Vlade o gradnji četiri trake do Danilovgrada, ali da brine činjenica da nema pomena o gradnji makar dvije, ako ne tri trake, starim putem do tog grada preko Martinića.

"Pa koliko još incidenata sa smrtnim posledicama na toj trasi treba da se desi da bi shvatili koliko je ovaj put važan sa aspekta bezbjednosti. Posebno imajući u vidu da se ovom dionicom svakodnevno kreću vozila sa pravom prvenstva, pod rotacijom, koja po pravilu voze brže pa su, s obzirom na gustinu saobraćaja i katastrofalne uslove puta, pored njih ugroženi i ostali učesnici u saobraćaju kao i mještani ovog područja", kazao je on.

Dragojević insistira da se i ti putevi uvrste u prioritete i nađu sredstva za njihovu rekonstrukciju. 

"To je, pored aspekta bezbjednosti, i izuzetno važno za ekonomski i ukupni razvoj ovog područja. Posebno treba apostrofirati Martinićki put koji je srce Bjelopavlića, a gdje se vozila ne mogu normalno mimoići.Na kraju se zaista pitamo – zašto, prilikom donošenja odluke o gradnji četiri trake magistralom ka Danilovgradu, nijesu obezbijedjena sredstva i kvalitetno rješenje da se magistrala Podgorica-Danilovgrad spoji sa Starim putem. Ovo nije velika investicija zbog male udaljenosti a od krucijalnog je značaja za razvoj Bjelopavlića. Da se recimo spoji sa raskrsnicom kod Spuža i time povežu svi ovi putevi koji postoje vjekovima i koji zaslužuju bolji odnos a gradjani ove ravnice svakako više poštovanja". rekao je on.

 

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније