Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: B.V.

25. 11. 2017. 09:54   >>  09:22 8

VUJANOVIĆ I BIN ZAJED

Veliki potencijal za bolju saradnju

Crna Gora i Ujedinjeni Arapski Emirati imaju veliki potencijal za poboljšanje saradnje, prije svega u ekonomskoj sferi, ocijenjeno je na sastanku predsjednika Filipa Vujanovića i princa Abu Dabija šeika Muhameda Bin Zajeda.

 

Predsjednik Vujanović boravi u zvaničnoj posjeti Emiratima, a drugog dana boravka u toj zemlji razgovarao je s Bin Zajedom.

"Vujanović je upoznao šeika Muhameda sa aktuelnom političko-ekonomskom situacijom u Crnoj Gori ističući rast BDP u ovoj godini, kao i značaj našeg članstva u NATO. Broj medjusobnih posjeta na visokom nivou potvrdjuje izuzetno dobre i prijateljske odnose dvije države", navodi se u saopštenju.

Bin Zajed je, kako se dodaje, poželio dobrodošlicu Predsjedniku Vujanoviću saglašavajući se sa ocjenom o veoma dobrim međudržavnim odnosima.

"Tokom susreta, razgovarano je o bilateralnim odnosima i mogućnostima njihovog unapređenja u zajedničkom interesu. Konstatovani su veliki potencijali unapredjenja saradnje, prvenstveno u ekonomsko-investicionoj sferi".

Završnog dana posjete Vujanović će biti gost Bin Zajeda na trci Formule 1 koja se održava u Abu Dabiju.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније