Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

10. 12. 2017. 15:31 >> 14:59
10

CETINJE

DPS: Protestna šetnja - debakl

Ništa bolje ne može da pokaže slobodan pad cetinjske opozicije od onoga što sami urade, a tako je protekao i današnji protest u organizaciji URE, Demokrata i SDP-a, na kojem sve sa gostima sa strane nije bilo ni sto ljudi, saopštio je Opštinski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) Cetinje.

Cetinjski odbori Građanskog pokret URA, Demokratske Crne Gore i Socijaldemokratske partije organizovali su danas Protestnu šetnju u Prijestonici, povodom, kako su istakli, izbornih neregularnosti tokom nedavnih lokalnih izbora.

Iz DPS je saopšteno da ako im tim partijama nije bilo jasno što su im Cetinjani poručili na izborima, danas su sami sebi sve rekli i o sopstenoj snazi i povjerenju koje imaju u Prijestonici.

"Pošto su ovaj debakl danas sami organizovali, ne mogu da se posluže svojim omiljenim opravdanjem da im je i za to kriv DPS. 
Od onih koji su organizovali i predvodili kriminalce koji su prebijali ljude bejzbol palicama i upadali im u dvorišta 26. oktobra, ne iznenađuje što još uvijek pokušavaju da prikriju što su radili tog dana, pa među fotografijama nigdje nema krvnički pretučenog Iva Banovića", navode iz cetinjskog DPS-a.

Naveli su da je politička tragedija na šta je spala stranka Ranka Krivokapića (SDP).

"Koja je, poslije strmoglavljenja na izborima gdje im je nedostižno bilo i hiljadu glasova, danas dozvolila da ih na bilo kakvim protestima predvodi politički podmladak Velizara Kaluđerovića i Nevena Gošovića, i to na sred Cetinja. 
Političko zastiđe koje sebi priređuju iz dana u dan, nemoćni da se pomire sa porazom, samo ih vodi još dublje na marginu političke scene. Još je veće zastiđe što Cetinjanima dovode svoje aktiviste iz drugih gradova da ih uče borbi za slobodu. Cetinje je vazda i svoju i slobodu Crne Gore znalo da odbrani od tih i takvih lažnih „slobodara“. To je danas bilo jasnije nego ikad", kazali su iz DPS Cetinje.

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније