Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: P.R.

16. 01. 2018. 15:24 >> 14:52
1

OSUDA VUJANOVIĆA

Uz maksimalni angažman otkriti izvršioce

Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović osudio je ubistvo Olivera Ivanovića, navodeći da je uvjeren da će se uz maksimalni angažman svih otkriti izvršioci tog zločina.

Vujanović je danas razgovarao sa potpredsjednikom Vlade i ministrom spoljnih poslova Srbije Ivicom Dačićem.

"Vujanović je iskazao visoko poštovanje tradicionalno bliskih, intenzivnih i sadržajnih odnosa Crne Gore i Srbije, ukazujući na spremnost Crne Gore da sa Srbijom ima najbolje moguće odnose", piše u saopštenju.

Vujanović je ocijenio da postoji širok prostor daljeg unapređenja saradnje u ekonomiji, posebno u realizaciji zajedničkih projekata u transportnoj i energetskoj infrastrukturi, kroz Berlinski proces i proces saradnje sa Kinom, ali i drugim investitorima.

On je čestitao Srbiji na napretku u pregovorima u evropskim integracijama, i saopštio da je zadovoljan saradnjom dvije države u toj oblasti, naglašavajući da su najbolje perspektive država regiona vezane za pridruživanje Evropskoj uniji (EU).

Vujanović je istakao važnost Bugarske inicijative, kao predsjedavajuće Savjetom Evropske unije, za inteziviranje dinamike pristupa država Zapadnog Balkana u EU.

Navodi se da se Dačić saglasio sa ocjenom bilateralnih bilateralnih odnosa dvije države i iskazao spremnost Srbije za dalje njihovo unapređenje u svim oblastima.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније