Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

13. 02. 2018. 11:37 >> 11:37

"GARANT POBJEDE"

DNP: Opozicija u Pljevljima da se ujedini

Demokratska narodna partija (DNP) smatra da samo najšira opoziciona lista u Pljevljima garantuje sigurnu i ubjedljivu pobjedu na predstojećim lokalnim izborima.

Na sjednici Opštinskog odbora DNP Pljevlja, kako je saopšteno iz te partije, jednoglasno je usvojen zaključak da je neophodno da dođe do najšireg objedinjavanja opozicije u Pljevljima u susret predstojećim lokalnim izborima.

"Konstatovano je da samo najšira opoziciona lista u Pljevljima garantuje sigurnu i ubjedljivu pobjedu nad DPS-om", naveli su iz DNP-a.

Saopšteno je da je predsjednik Odbora i član predsjedništva DNP-a, Vladislav Bojović, ovlašćen da otpočne razgovore sa svim relevantnim opozicionim subjektima u Pljevljima.

"Ukazano je na činjenicu da je, kojim slučajem, na lokalnim izborima u Beranama, cjelokupna opozicija nastupila objedinjeno, dakle u jednoj koloni, razlika bi bila dva ili tri mandata u korist opozicije i pobjeda bi bila još sigurnija, što mora da posluži kao reper opoziciji za predstojeće izborne cikluse", piše u saopštenju.

Takođe, pljevaljski Odbor DNP-a podržao je predsjedništvo Demokratskog fronta (DF) u naporima da dođe do objedinjavanja opozicije oko nestranačke ličnosti kao jedinog predsjedničkog kandidata, "jer se radi o već oprobanom modelu koji garantuje sigurnu pobjedu nad bilo kojim kandidatom DPS-a".

Kako se navodi u saopštenju, na sjednici OO DNP Pljevlja, kojoj je prisustvovao predsjednik partije Milan Knežević, Zaključeno je da lokalna vlast nije napravila nijedan suštinski korak u pravcu rješavanja najvećih problema Opštine i da je već odavno zaslužila da bude smijenjena.

"Konstatovano je i da su samo pojedinci nastavili da se bogate eksploatacijom pljevaljskih resursa, kao i da je posljednjih godina novac građana Pljevalja trošen i rasipan, ne shodno utvrđenim prioritetima u budžetu Opštine, već shodno samovolji odlazećeg predsjednika, pri čemu su stvorene nove milionske obaveze koje će ponovo pasti na teret građanima Pljevalja. Naglašen je problem sve veće zagađenosti grada i izostanak investicija koje bi donijele otvaranje novih radnih mjesta u privredi, kao i da se, umjesto temeljne rekonstrukcije vodovodne i putne infrastrukture, izvodilo samo marketinško krpljenje", naveli su iz DNP-a.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније