Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Pobjeda, Objavio: I. P. ]

16. 02. 2018. 07:44 >> 08:51

JOKOVIĆ SAOPŠTIO

"Očekujem da ćemo naći zajedničko rješenje"

Predsjednik SNP-a Vladimir Joković kazao je da su se svi opozicioni lideri, uključujući i Miodraga Lekića, saglasili da dođu na današnji sastanak opozicije, na kom će se razgovarati o zajedničkom predsjedničkom kandidatu.

"Svi predstavnici opozicionih parlamentarnih partija su se saglasili da se sastanemo i razgovaramo o zajedničkom kandidatu za predsjednika. Termin i mjesto održavanja sastanka još nijesu utvrđeni i to će biti dogovoreno neposredno pred sastanak. Razgovaraćemo i ja očekujem da nađemo zajedničko rješenje što se tiče predsjedničkog kandidata",rekao je Joković za Pobjedu.

On nije želio da govori o mogućim kandidatima koji su u opticaju, navodeći da će sa konkretnim imenom izaći kada o tome postignu dogovor.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније