Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

27. 02. 2018. 18:25 >> 22:13
7

REAGOVANJE POPOVIĆA

"Divanović želi da se dodvori šefovima"

Član Mladih Demokrata Spaso Popović kazao je da se funkcioner Demokratske partije socijalista Nikola Divanović u političkom smislu odrekao rođenog oca, koji je 2002. godine bio kandidat za odbornika Srpske narodne stranke.

On je reagovao na današnje saopštenje Nikole Divanovića (DPS), koji je naveo da je predsjednika Demokrata Aleksa Bečić ponikao na antievropskim vrijednostima.

Popović je saopštio da Divanović, u nedostatku inovativnosti, koristi politički poražene i raskrinkane konstrukcije neistina na račun lidera Demokrata, kako bi se dodvorio šefovima, čiji je rejting u konstantnom padu i licima sa optužnica.

U svijetu savremene i civilizovane politike, koja je, ističe Popović, Divanoviću i DPS-u očito nepoznanica, potpisnici takvih saopštenja zreli su za hospitalizaciju.

“No, koliko je Divanović vjeran svojim političkim očevima govori i činjenica da se u političkom smislu odrekao i rođenog oca koji je 2002. godine bio kandidat za odbornika Srpske narodne stranke. Dok je otac Divanovića podržavao Slobodana Miloševića, Aleksa Bečić je imao 11 godina. Tako da, gospodine Divanoviću, vi ste učinili jedan od najvećih presedana u istoriji višestranačja, udarivši na oca koji je zajedno sa aktuelnim šefom bio jedan od najvećih podržavalaca Slobodana Miloševića. Kad udarite tako na rođenog oca, možemo samo zamisliti šta ste spremni da učinite i kakvo bljutavo saopštenje da potpišete protiv svojih političkih protivnika”, navodi Popović.

On je funkcioneru DPS-a poručio da građani ne zaboravljaju njegovu akciju bušenja bedema Starog grada, zbog čega su mještani MZ Stari grad podnijeli krivičnu prijavu.

“I poslije svega, opet prihvatiš da se javno oglašavaš i bivstvuješ na političkoj pozornici, poslije nokauta koji si doživio na organima DPS-a, na kojima si jedva (za dva glasa) uspio da uđeš u Opštinski odbor otpatka organizovane kriminalne grupe Budva”, naglasio je Popović.

Kako je dodao, javnost Crne Gore je već navikla na primitivizam, korupciju, kriminal, mračna saopštenja, najbeskrupoloznije neistine koje dolaze od plači-stranke, čiji se lider ne smije kandidovati na predsjedničkim izborima.

“Tako je Đukanović postao najveća kukavica među kriminalcima i najveći kriminalac među kukavicama, posebno onda kad je shvatio da mu Demokrate uzimaju mandate u Petnjici i Tuzima i to direktno sa vaše kvote. Na kraju, šta i očekivati od Divanovića? Kada je izdao sopstvenog oca, kako bi tek izdao Budvu, Crnu Goru i njene građane”, zaključio je Popović.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније