Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

12. 09. 2018. 07:24 >> 07:05
1

URA POZIVA

Rudović da ispoštuje stranku

Generalni sekretar Građanskog pokreta URA Mileta Radovanić kazao je da očekuje da se ispoštuju organi stranke kad je u pitanju vraćanje mandata poslanika Neđeljka Rudovića.

"Sve što smo imali saopštili smo prethodnih dana. Očekujemo da se ispoštuju organi stranke", rekao je kratko Radovanić za Dan.

Podsjećamo, predsjednik GP URA Dritan Abazović pozvao je svog partijskog kolegu RuDovića da zbog izrazitih razlika u političkim stavovima vrati poslanički mandat, kako bi se u parlamentarnoj grupi koja treba da razgovara o izbornim i drugim reformama našli oni poslanici koji će zastupati politiku stranke.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније