Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

18. 09. 2018. 13:23 >> 13:04
9

URA ODGOVORILA MARKOVIĆU

"Iz Nikšića se odlazi kao iz Sirije"

U Nikšiću se jedino razvija privatni biznis vodećih ljudi u Opštini i njihovih partnera koji krčme ono što je ostalo, saopšteno je iz Građanskog pokreta URA:

 

Iz ovog pokreta su reagovali na navode premijera Duška Markovića koji je juče saopštio da Nikšić više nije grad iz kojeg se odlazi.

U pokretu URA smatraju da Nikšić "tone kao Titanik".

"I iz njega se odlazi kao iz Sirije i ratom pogođenih područja. Skoro da nema industrije i ekonomije, a demografska slika je katrastrofalna. Danas je Nikšić grad bez perspektive, grad iz kojeg se odlazi, a bio je simbol razvoja i stvaralačke energije", saopšteno je iz GP URA.

Navode da su iz Nikšića otišli svi oni koji su mislili da odu.

"To pokazuju podaci Monstata već godinama unazad", tvrde iz pokreta URA.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније