Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

09. 08. 2013. 11:17 >> 11:17
29

LET DRŽAVNIM AVIONOM

Krivokapić: Nije letjela rodbina, nego sin

Službeni avion Vlade Crne Gore angažovan je kako bi predsjednik Skupštine i lider SDP-a Ranko Krivokapić sa partijskim drugovima, rodbinom i prijateljima, putovao na finale Svjetskog prvenstva u vaterpolu u Barseloni, objavile u "Vijesti".

Prema informacijama tog lista na letu su bili najbliži članovi Krivokapićeve rodbine i prijatelji, kao i pripadnici Krivokapićevog ličnog obezbjeđenja, na šta šef parlamenta ima pravo kao štićena ličnost zbog funkcije koju obavlja.

"Vijesti" pišu da nijesu uspjeli da zvanično da dobiju listu privilegovanih putnika koji su prisustvovali utakmici crnogorske vaterpolo reprezentacije na Svjetskom prvenstvu, gdje su osvojili srebrnu medalju. List je objavio i da je, nakon Barselone, Krivokapić viđen u elitnom bečićkom hotelu “Splendid” sa porodicom.

Nakon što je objavljena informacija, stiglo je i reagovanje iz kabineta Krivokapića.

"Na svim svjetskim i evropskim finalima prisustvuje neko iz vrha država koje su finalisti.  Valjda su ta finala važna i za Crnu Goru? Tako je bilo i u Malagi i u Antverpenu, pa i sada u Barseloni je to bio predsjednik Skupštine, koji je tako i tretiran od protokola. Na finale Evropskog u Antverpenu i svjetske lige u Nišu putovao je čarterima sa ostalim navijačima, a koje je organizovao VSCG.  Sada je takav čarter izostao", navodi se u reagovanju Krivokapića na pisanje "Vijesti", uz napomenu da nije putovala rodbina, kako list navodi, već devetogodišnji sin "koji nije napravio nikakave troškove državi Crnoj Gori".

Reagujući na pisanje o tome da je boravio u "Splendidu", u reagovanju na pisanje "Vijesti" se navodi: “Ako vas ineresuje istina gdje se kupam i spavam od povratka iz Barselone, onda ste lako mogli provjeriti da je to svaki dan Orahovac i moj stan u Kotoru. Čak i taj dan, kad je vaš dopisnik iz Budve, a fotoreporter iz bazena Splendida, sa čitavom svojom 'rodbinom' pravio slike, ja sam popodne bio u Orahovcu, a noćio u Kotoru. Toliko o vašoj istinoljubivosti i čitaocima koji šalju fotografije”.

Пратите нас на

Коментари29

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније