Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B.

10. 02. 2019. 10:09 >> 09:39
1

DPS KOLAŠIN

SNP brani gubitnika i lice sa potjernice

SNP je svojim pogrešnim političkim činjenjem sebe minimizirao na političkoj sceni Kolašina, navodi se u reagovanju Opštinskog odbora DPS-a Kolašina.

Socijalistička narodna partija ranije je pozvala ministra Milutina Simovića, koji je nedavno posjetio fabriku vode u Kolašinu, da preuzme konkretne korake i riješi probleme, umjesto što, kako su kazali, obećava "med i mlijeko".

Iz DPS-a poručuju da SNP, uzaludnim i pogrešnim saopštenjem, samo podsjeća da eto tek postoje. Iz kolašinskog DPS-a odgovaraju da nije nimalo čudo što se kolašinskom SNP-u priviđaju gole ledine.

“Oni su uspjeli da od svoje partije koja je nekada poslije DPS-a bila najjača i najbrojnija u Kolašinu, naprave golu ledinu. Strategiju gole partijske ledine su uspješno demonstrirali i na posljednjim lokalnim izborima gdje su prvi put u svojoj istoriji u kolašinskom partijskom nadmetanju za povjerenje građana, nastupili bez svoje liste što ih je još više marginalizovalo na političkoj sceni Kolašina”, poručuju iz lokalnog DPS-a.

Tako marginalizovani i neprimjetni, kako kažu u DPS-u, odlučili su da analiziraju posjetu potpredsjednika Vlade Crne Gore i ministra poljoprivrede i ruralnog razvoja Milutina Simovića, fabrici vode „Lipovo“.

“Umjesto da podrže napore da naš grad dobije nova radna mjesta i da se nastavi iskorišćavanje jednog od strateških prirodnih resursa Kolašina kao što su izvorišta za flaširanje vode, SNP se ovim saopštenjem svrstava u gubitničku kolonu odbrane lika i djela odbjeglog Duška Kneževića”, poručuju iz kolašinskog DPS-a.

Važnije je, kako poručuju iz DPS-a, braniti gubitnika i lice sa potjernice nego se boriti da se u Kolašinu poveća broj zaposlenih, da se radnici vrate na posao, da se obnovi proizvodnja.

“Da se uradi sve ono što nije umio da uradi njihov idol sapotjernice – Duško Knežević”, navodi DPS.

SNP je, kako kažu u DPS-u, svojim pogrešnim poltičkim činjenjem toliko sebe minimizirao na političkoj sceni Kolašina.

“Sa druge strane obilazak fabrike vode „Lipovo“ od strane potpredsjednika Vlade i ministra poljoprivrede i ruralnog razvoja Milutina Simovića ubrzaće povratak otete opreme fabrici i nakon toga traženje investitora za obnavljanje proizvodnje i povratak radnika na posao”, zaključuje se u saopštenju Opštinski odbor DPS-a Kolašina.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније