Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

23. 04. 2019. 11:05 >> 11:07
39

DF SAOPŠTIO

Preuzimamo odgovornost za akcije 9. maja

Demokratski front (DF) i njegovi lider u potpunosti će preuzeti odgovornost za akcije koje će se desiti u slučaju politički motivisane presude liderima DF-a u suđenju za pokušaj državnoj udara.

Podsjećamo, izricanje presude osumnjičenima za pokušaj terorizma na dan parlamentarnih izbora 2016. godine planirana je za 9. maj, a za taj datum je ranije bio najavljen novi protest pokreta Odupri se.

U međuvremenu se odustalo od organizacije protesta 9. maja.

"Demokratski front obavještava javnost da je na jučerašnjem sastanku lidera parlamentarne opozicije i pokreta 'Odupri se' dogovoreno da se otkaže mirni protest koji je bio zakazan za 9. maj, na dan izricanja presude u montiranom procesu 'Državni udar'. Tog dana će DF imati svoje odvojene aktivnosti, sa jasnim, konkretnim i preciznim akcijama u slučaju politički motivisane presude liderima DF-a. Te aktivnosti će se značajno razlikovati od protesta koje je organizovala organizacija 'Odupri se', a odgovornost za taj dan će u potpunosti preuzeti DF i njegovi lideri", navode iz DF-a.

Пратите нас на

Коментари39

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније