Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Mina; Objavila: M.M ]

04. 10. 2019. 14:08 >> 15:38

ODBOR ZA BEZBJEDNOST

Pozitivno mišljenje za Perovića

Odbor za bezbjednost i odbranu dao je pozitivno mišljenje da se za generalnog direktora novooformljenog Obavještajno bezbjednosnog direktorata u Ministarstvu odbrane (MO) imenuje Miljan Perović.

Njega je na tu funkciju predložio ministar odbrane Predrag Bošković.

"Uvažavajući iznijeti predlog i sadržaj razgovora sa Boškovićem i Perovićem, kao i raspravu koja je uslijedila, Odbor za bezbjednost i odbranu jednoglasno je usvojio Mišljenje da se za generalnog direktora Obavještajno bezbjednosnog direktorata u Ministarstvu odbrane postavi Perović", kaže se u saopštenju iz parlamenta.

Perović je obavljao poslove šefa Odjeljenja za vojno-obavještajne i bezbjednosne poslove u MO, koje je novom sistematizacijom transformisano u Direktorat za obavještajno bezbjednosne poslove.

Predstavnici Demokratskog fronta napustili su sjednicu Odbora prije rasprave o ovoj tački dnevnog reda, pošto je odbijen njihov predlog da se diskutuje o kontrolnom saslušanju čelnika državnog tužilaštva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније