Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

17. 02. 2013. 19:14 >> 19:12
3

LOKALNI IZBORI- NIKŠIĆ

Pajović: Nema bolje alternative od Pozitivne CG

Oni koji su izgubili na prethodnim ne mogu dobiti ni na predstojećim lokalnim izborima, kazao je predsjednik Pozitivne Crne Gore Darko Pajović na osnivačkoj konvenciji opštinskog odbora Pozitivne u Nikšiću.



Pajović je govoreći o političkoj korupciji u Nikšiću i bivšem odborniku Dragu Đuroviću kazao da je Pozitivna sa „takvima završila, ali oni svoju misiju nijesu ispunili“.

„Napadali su nas i vlast i opozicija, i nezavisni i zavisni i analitičari. Umjesto da idu ka lopovu, tukli su pokradenog. Izdržali smo i danas smo još jači, snažniji“, ocijenio je Pajović.

 „Drago Đurović nije Pozitivna, nije Nikšić, već lice Demokratske partije socijalista. Opet će da pokušaju i koriste sve metode", upozorio je Pajović.

Prema njegovim riječima, Pozitivna nema ništa protiv vlasti, ni opozicije, već protiv kriminala, nacionalizma i prevara. On je istakao da Pozitivna može i mora da napravi dobar izborni rezulatat na predstojećim izborima, jer bolje alternative vlasti nema.

Govoreći o izborima u Andrijevici, obrazložio je da je stav Pozitivne da, ukoliko u Nikšiću gdje su pokradeni i otet im mandat, neće bojkotovati izbore, ne mogu to uraditi ni u drugom gradu gdje je neko drugi pokraden, jer to ne bi bila politička principijelnost.

Nosilac liste Pozitivne na izborima u Nikšiću, Ivan Radojičić poručio je koaliciji DPS –SDP –LP, da je krajnje vrijeme da nauče da sa svojom ekipom časno podnesu poraz, ispoštuju volju građana, kako bi nesposobni bili zamijenjeni.

Član Predsjedništva Pozitivne, Nikola Koćalo objasnio je da je sada šesti na odborničkoj listi iako je na prethodnim izborima bio njen nosilac, jer ispred sebe ima“ pet briljantnih ljudi“  i naglasio da je on  "tvrdo u Pozitivnoj Crnoj Gori".

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније