Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

25. 09. 2013. 14:54 >> 14:56

KONKRETNE MJERE

Pozitivna: Od Petnjice bi napravili stabilan grad

Izjava čelnika Demokratske partije socijalista DPS Petnjice oko finansijsko-ekonomske održivosti opštine, govori da ni oni sami ne vjeruju u samoodrživost Petnjice, već se oslanjaju na egalizacioni fond, ocijenio je član Opštinskog odbora Pozitivne Crne Gore u tom gradu Nihad Kršić.

Kršić je poručio da DPS očigledno nema plan kako dalje i da je cijelu priču sveo na uskopartisjki interes.

Mi u Pozitivnoj pozivamo Petnjičane da iskoristimo veliku šansu koju smo dobili vraćanjem opštine. Naš program sadrži konkretne mjere u šest oblasti  i to: poljoprivreda, šumarstvo i drvoprerada, laka industrija, ekologija, energetika i turizam. U svakoj od ovih grana moguće je uz vrijedan i marljiv rad uposliti po nekoliko desetina ljudi već u prve dvije godine lokalne samouprave. Radi se o projektima koji su u potpnosti samoodrživi", rekao je Kršić.

On je istako da se Pozitivna se zalaže i za posebne olakšice i pogodnosti za ljude iz dijaspore, i da će njima u Petnjici biti obezbijeđen trajno stabilan ambijent.

"Pozitivna poziva Petnjičane da iskoristimo istorijsku priliku da od Petnjice napravimo stabilan grad u kome će se iz godine u godinu otvarati radna mjesta, a to je moguće samo ako imamo vlast koja je odgovorna pred građanima i koja neće, poput funkcionera DPS-a, unaprijed proglašavati izgubljene ekonomske bitke za Petnjicu", poručio je Kršić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније