Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

08. 01. 2020. 13:41 >> 13:40
11

DANILOVIĆ REAGOVAO

"Sramno potpisivanje benzinom"

Ujedinjena Crna Gora osudila je potpisivanje Apela za osudu ugrožavanja mira u Crnoj Gori i regionu od strane Beograda, iza kojeg je do sada stalo oko 800 ljudi, među kojima su i brojni političari, intelektualci i javne ličnosti.

 

"Treba, zaista, imati obraz kao đon pa staviti svoj potpis na nekakvo 'regionalno pismo' u kojemu se osuđuje Beograd za atak na mir u Crnoj Gori, a sve u vezi izglasanog zakona o tobožnjoj slobodi vjeroispovijesti i imovinskim pravima vjerskih zajednica u našoj državi", navodi poslanik Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović.

Ujedinjena Crna Gora, kako je rekao, osuđuje "ovaj suštinski lažni i perverzni 'dokument' kojim bivši političari, snishodljivi intelektualci i navodni javni djelatnici sa prostora bivše SFRJ opravdavaju atak prvog čovjeka DPS-a, predsjednika Crne Gore, na elementarna ljudska prava i slobode naših građana".

Ako su potpisnici, kako je rekao, pomislili da tako pomažu Crnoj Gori, "onda su s 'namjerom iskreni' kao što je svojevremeno vrcao od iskrenosti Stjepan Mesić, desna ruka Franje Tuđmana".

"Ujedinjena Crna Gora poziva regionalne mirotvorce da se drže dalje od Crne Gore, pozivamo ih da se bave svojim zajednicama i frustracije liječe u svojim sokacima i na marginama, da nam ne pomažu benzinom i lažima jer, za razliku od njih, ovdje svi znamo o čemu se radi i ko je i zbog čega počeo ovaj vampirski bal", rekao je Danilović.

Ako potpisnici, kako je istakao, toliko vole Crnu Goru, pozvao ih je da se presele i uzmu ekonomska državljansta.

 

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније