Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

06. 10. 2013. 17:37 >> 17:37
5

ZBOG PREDSJEDNIKA

Lekić neće na svečanu akademiju

“Neću prisustvovati akademiji na kojoj će, kako javljaju zvanični mediji, održati govor potpredsjednik DPS-a, koji zahvaljujući izbornoj krađi danas obavlja dužnost predsjednika Crne Gore”,stoji u izjavi predsjednika Demokratskog fronta Miodraga Lekića povodom večerašnje svečane akademije ispred Hrama Hristovog vaskrsenja

 

 

“Na to nemam pravo zbog odnosa prema građanima koji su mi ukazali povjerenje, na to nemam pravo ni zbog crnogorskih poslanika koji su se većinski, dakle i zvaničnim glasanjem u crnogorskom parlamentu 31 maja ove godine, izjasnili da su  predsjednički izbori bili pokradeni,” tvrdi Lekić.

Predsjednik Demokratskog fronta naglašava da bi “bio javno  neodgovoran kada bi, i to  u svetom hramu, slušao govor čovjeka koji očigledno izvršava dobijeni zadatak svog šefa u novoj fazi  planiranih manipulacija prema crkvama i građanima u Crnoj Gori”.

 Lekić saopštava da će “u ponedeljak biti sa građanima  prilikom visokog hrišćanskog i ekumenskog događaja osvještanja velikog hrama”. 

 

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније